Η κανονική περίοδος της Super League 1 ολοκληρώθηκε και ο Ιωνικός μπαίνει στα πλέι άουτ από τη 12η θέση μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που τον ανέβασε στους 18 βαθμούς, με τη Λαμία παίρνει εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό και να είναι στους 17 βαθμούς, όσους έχει και ο Λεβαδειακός που επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0.

Στη Νίκαια το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να ανοίξουν το σκορ: Στο 7′ ο Βαλεριάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος έξοδο και ο Μάντζης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης πήγε να βάλει απίθανο γκολ στο 36′ με βολέ από το… κέντρο αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και το σκορ παρέμεινε στο 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό δηλαδή, αφού ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει.

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1

Στο Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι καίγονταν για θετικό αποτέλεσμα και ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Αυτό το κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51′ με τον Καρέλη μετά το λάθος του Γκαραβέλη στη σέντρα του Χουχούμη, αλλά η Λαμία αντέδρασε και ισοφάρισε στο 71′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 επομένως, με τους φιλοξενούμενους να ετοιμάζονται για τα πλέι άουτ, όπου θα κριθούν όλα στη μάχη της παραμονής.

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0

Στη Λιβαδειά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον και φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 21′ με αυτογκόλ του Διαμαντή, με το 2-0 να γίνεται λίγα λεπτά μετά, στο 27′, με τον Νίκα μετά τη σέντρα του Γιαννιώτα. Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για να βάλουν κι άλλο γκολ στη συνέχεια του παιχνιδιού, ενώ ο ΟΦΗ αν και είχε κατοχή μπάλας σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.