Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ηττήθηκε με 1-0 από την Αλ Ιτιχάντ εκτός έδρας στη «μάχη» κορυφής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα, αφού η αντίπαλος ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι έκανε βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η έκβαση του αγώνα, η εικόνα της ομάδας του και φυσικά το σκορ εκνεύρισαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν ήταν και στην καλύτερη μέρα του, καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει. Αυτή ήταν και η μόνη τελική προσπάθεια που είχε προς την αντίπαλη εστία σε όλο το ματς.

Με το σφύριγμα της λήξης ήταν φανερά εκνευρισμένος και καθώς πήγαινε προς τα αποδυτήρια έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού κι έκανε κίνηση να το πετάξει κάτω προτού το… ξανασκεφτεί και σταματήσει. Κλώτσησε πάντως μπουκαλάκια με νερό που βρήκε μπροστά του. Η Αλ Νασρ ελπίζει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα που έχει τον «CR7» στη σύνθεσή της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αλ Ιτιχάντ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και ήταν εκείνη που έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ρομαρίνιο ήταν εκείνος που έκρινε το ματς με το γκολ στο 80ό λεπτό.

Συνθήματα υπέρ του Λιονέλ Μέσι

Πριν από την έναρξη του ματς, οι οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ επέλεξαν να… πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Άρχισαν να φωνάζουν όλοι μαζί το όνομα του Λιονέλ Μέσι (σ.σ. ο σύλλογος του έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα δύο φορές για να τον αποκτήσει). Ο 38χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ άκουσε τα συνθήματα και γέλασε πονηρά με την κάμερα να… πιάνει το περιστατικό που γρήγορα έγινε viral μέσα από τα social media.

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί αντίπαλης ομάδας στη Σαουδική Αραβία φωνάζουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να εκνευρίσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.