Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1 έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη αφού η μάχη του τίτλου μαίνεται, αλλά στο εξωτερικό δεν ασχολούνται τόσο με το αν οι πράσινοι θα πάρουν το πρωτάθλημα αλλά με το μέλλον κάποιων παικτών τους, όπως οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει αυτή τη στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να ασχοληθεί με μεταγραφικά θέματα. Είτε αυτά αφορούν παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν το καλοκαίρι, είτε παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. Για τον προπονητή του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τον Ατρόμητο και γενικά από το αγωνιστικό κομμάτι αυτή τη στιγμή, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Με την ομάδα, επομένως, στο -1 από την κορυφή και με τις πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου να είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Σέρβος προπονητής σκέφτεται μόνο αυτό. Στη Σκωτία, όμως, δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρονται, όμως, για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες και η οποία θέλει τούς Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και Κώτσιρα να βρίσκονται στο στόχαστρο των Σέλτικ και Ρέιντζερς, των δύο μεγάλων ομάδων της χώρας δηλαδή.

Ιωαννίδης

Υπάρχει, όμως, όντως ενδιαφέρον; Αμφίβολο… Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από όσα γράφουν οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα επικαλούνται τα ελληνικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των δύο ομάδων της Γλασκώβης και όχι δικές τους πηγές. Ίσως επειδή στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ενδιαφέρον των Σέλτικ και Ρέιντζερς για τους συγκεκριμένους παίκτες. Και η Daily Record το έγραψε… ευθέως αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγλος Ποστέκογλου, δεν ασχολείται με τους συγκεκριμένους παίκτες ενώ ούτε από τη Ρέιντζερς υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Όλα, επομένως, δείχνουν ότι οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας θα είναι κανονικά και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.