Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου βρήκε τους Βαυαρούς νικητές με 2-0 και στους «8» του Champions League, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι έτρεξε να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός ήταν απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της ομάδας του και κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια και κατάλαβε τι συνέβη μονάχα όταν το προσωπικό της ασφαλείας της «Allianz Arena» μάντεψε σωστά τις προθέσεις του οπαδού και τον ακινητοποίησε προτού φτάσει στον σούπερ σταρ των Γάλλων. Ο οπαδός, πάντως, συνέχισε να φωνάζει το όνομα του Μέσι καθώς εκείνος πήγαινε στη φυσούνα των αποδυτηρίων.

Μόλις δύο φορές σε επτά χρόνια

Πλέον, στην Παρί Σεν Ζερμέν θα αρχίσει μια ακόμη μεγάλη κουβέντα για το μέλλον της ομάδας. Με δεδομένο πως βρίσκεται υπό την επιτήρηση της UEFA για παραβιάσεις του Financial Fair Play καλείται να μειώσει το μισθολογικό κόστος της την επόμενη σεζόν ως και 200 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» μιας και αυτό το ρόστερ της κοστίζει περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (μαζί με την Εφορία).

Ο Λιονέλ Μέσι ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, παρόλο που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δεν αναμένεται να ανανεωθεί εκείνο του Σέρχιο Ράμος και η διοίκηση ελπίζει να βρει ομάδα να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ. Φυσικά, το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το σύνολο ίσως να καθορίσει και το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο ως το 2024 με οψιόν επέκτασης ως το 2025. Επιπλέον, υπάρχουν αμφιβολίες για το τι θα συμβεί με τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ.

Επίσης υπάρχουν ψίθυροι πως με το Κατάρ να έχει βάλει στο… μάτι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως η QSI να επιχειρήσει να απεμπλακεί σταδιακά από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς βλέπει πως είναι δύσκολο να πρωταγωνιστήσει το κλαμπ στο Champions League. Να σημειώσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεπεράσει μόλις δύο φορές το εμπόδιο της φάσης των «16» στις τελευταίες επτά σεζόν.