Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα όπως δείχνει και το εντυπωσιακό 6-0, με τους Μπιέλ και Κανός να βάζουν από δύο γκολ ο καθένας και οι Χουάνγκ και Μπακαμπού να βρίσκουν επίσης δίχτυα για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από το ξεκίνημα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν χρειάστηκαν παρά μόνο τρία λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Και αυτός που το έκανε ήταν ο Μπιέλ, ο οποίος πήρε τη μπάλα από δεξιά, συνέκλινε και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Ένα γκολ που έδιωξε μεγάλο μέρος από την πίεση που μπορεί να ένιωθαν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ στα επόμενα λεπτά.

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία με Φορτούνη στο 11′ και με την κεφαλιά-ψαράκι του Μασούρα στο 15′, την οποία απέκρουσε ο Γκροφ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να είναι σε θέση άμυνας συνεχώς. Στο 23′, όμως, που βγήκαν μπροστά, παραλίγο να κάνουν και τη ζημιά με την κεφαλιά του Συμελίδη που έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ακολούθησε νέα φάση για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Μασούρα που απέκρουσε ο Γκροφ, για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο 38′ ο Χουάνγκ με σουτ στην κίνηση μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0 και το παιχνίδι, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ουσιαστικά έλαβε… πρόωρο τέλος. Το ενδιαφέρον, άλλωστε, ενόψει του β’ μέρους περιοριζόταν στο αν οι Πειραιώτες θα παρέμεναν το ίδιο καλοί και επιθετικοί ή αν θα κατέβαζαν στροφές. Και τελικά επέλεξαν το πρώτο…

Έτσι, στο 50′ ο Φορτούνης έδωσε στον Μπιέλ που απέφυγε και τον Γκροφ για το 3-0, για να ακολουθήσει στο 58′ το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακαμπού μετά το χέρι του Τσάπρα σε γύρισμα του Μπιέλ. Όλα εύκολα, δηλαδή, για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία είχε μεγάλη φάση στο 68′ με το άσχημο τελείωμα του Κασάμι από καλή θέση μετά την πάσα του Ελ Αραμπί, αλλά στο 86′ ο Κανός ήταν πιο εύστοχος μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά και το λάθος της άμυνας, γράφοντας το 5-0.

Σκορ που δεν ήταν και το τελικό όμως, αφού ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 88′, μετά το γύρισμα του Ανδρούτσου, διαμορφώνοντας το 6-0.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ (60′ Κασάμι), Μπιέλ (60′ Κανός), Φορτούνης (73′ Βαλμπουενά), Μασούρας, Μπακαμπού (60′ Ελ Αραμπί).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης, Βήχος, Τσάπρας, Παζ, Μεχία (59′ Μπελμόντ), Χάμοντ (70′ Νίκας), Γιαννιώτας (82′ Τόρο), Βρακάς, Συμελίδης (59′ Σαβιέρ), Δούμτσιος.