Ο Τοντ Μπόελι αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι τις μετοχές της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και από τότε το μόνο που κάνει είναι να ξοδεύει λεφτά, έχοντας δώσει περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και τώρα σχεδιάζει να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει το γήπεδο για 1,5 δισ. λίρες.

Πρόκειται για την ομάδα που έχει ξοδέψει με διαφορά τα περισσότερα λεφτά από όλες στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους, το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα αφού είναι στη 10η θέση της Premier League και οι οπαδοί απειλούν και ρίχνουν κατάρες στον προπονητή και την οικογένειά του.

Παράλληλα, όμως, πρόκειται και για την ομάδα που σκέφτεται να γκρεμίσει το γήπεδό της και να χτίσει άλλο, στο ίδιο σημείο, με το έργο να υπολογίζεται ότι θα κοστίσει τουλάχιστον 1,5 δισ. λίρες. Αυτό αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Daily Mail, η οποία τονίζει ότι ο Αμερικανός ιδιοκτήτης θέλει ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο.

Έτσι, φέρεται να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο κατεδάφισης του Στάμφορντ Μπριτζ και ανέγερσης νέου γηπέδου στο ίδιο σημείο, πλάνο που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί πριν το 2030, αν όντως η Τσέλσι το αποφασίσει και βάλει μπρος τις σχετικές διαδικασίες.