Η Φλουμινένσε ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόκτηση του Μαρσέλο που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί της, όπως φαίνεται, ονειρεύονται διπλό μπαμ με την απόκτηση και του Χάμες Ροντρίγκες, στον οποίο στέλνουν συνεχώς μηνύματα στα social media.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ και ο Κολομβιανός επιθετικός μέσος ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη φετινή σεζόν έσμιξαν και στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελαν, με τον Μαρσέλο να λύνει το συμβόλαιό του και να υπογράφει στη συνέχεια στη Φλουμινένσε.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας, οι οποίοι θέλουν τώρα και την απόκτηση του Χάμες. Έτσι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι φίλοι της Φλουμινένσε «βομβαρδίζουν» με μηνύματα τους λογαριασμός του Κολομβιανού στα social media, εκφράζοντάς του την αγάπη τους και την επιθυμία τους να τον δουν στην ομάδα τους.

Στα ίδια ρεπορτάζ, πάντως, ο βραζιλιάνικος Τύπος φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, καμία επαφή ανάμεσα στη Φλουμινένσε και τον Χάμες.