Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να κάνει εκτός Ελλάδας τον φετινό τελικό του κυπέλλου και ήδη έχει εξασφαλίσει το προφορικό «ναι» της Κρίσταλ Πάλας για την παραχώρηση του γηπέδου της, αν τελικά επιλεγεί η Αγγλία, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες σε Γερμανία και Αυστραλία.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, είχε δηλώσει πριν τρεις μέρες ότι στην Αγγλία είναι διαθέσιμα τα γήπεδα των Άρσεναλ, Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, με τη νεότερη ενημέρωση τώρα να κάνει λόγο για προφορικό «ναι» από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Αγγλία, επομένως, μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η επικρατέστερη χώρα για να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά στην ΕΠΟ περιμένουν. Τι ακριβώς; Τις απαντήσεις από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες σε Γερμανία και Αυστραλία.

Αν οι απαντήσεις είναι θετικές, τότε οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας θα μιλήσουν και με ομάδες αυτών των χωρών προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να βρεθεί εκεί γήπεδο, με δεδομένο ότι σε Γερμανία και Αυστραλία το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο.