Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και δείχνει ικανή να επιστρέψει και στους τίτλους, αφού είναι δυνατά μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναφέρεται στα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα τόσο για την ίδια όσο και για την πόλη, μετά την είσοδό της στην OPAP Arena, στο περιθώριο της βράβευσής του από την Ένωσις Φίλων ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων βραβεύτηκε ως αυτός που έφερε την αναδημιουργία της ΑΕΚ, σε μια εκδήλωση στην οποία βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος όσο και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Το κλίμα, φυσικά, ήταν ευχάριστο αφού βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό η ομάδα, με τον Μελισσανίδη να παίρνει τον λόγο μετά τη βράβευσή του και να λέει τα εξής…

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά».