Η Τουρκία ζει ένα δράμα μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και γενικά επικρατεί ένα χάος σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της ενημέρωσης, αφού τη Δευτέρα (7/2) είχε ανακοινωθεί ότι ο Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμια, για να έρθει μία μέρα μετά ο γιατρός της ομάδας και να δηλώσει ότι αυτό δεν ισχύει.

Τη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι ο Γκανέζος πρώην μεσοεπιθετικός των Τσέλσι και Νούκαστλ εντοπίστηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola», μάλιστα, ο Ατσού αντιμετώπιζε δυσκολίες στην ανατροπή και είχε τραυματιστεί στο δεξί του πόδι αλλά ήταν εκτός κινδύνου.

Τώρα, όμως, ο Γκουρμπέι Καχβετσί, γιατρός της Χατάισπορ, με δηλώσεις του στη «Hurriyet» επαναφέρει την ανησυχία για τη ζωή του Ατσού, αφού υποστήριξε ότι ο 33χρονος παίκτης δεν βρέθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο υποτίθεται ότι είχε διακομιστεί.

«Όταν ακούσαμε τα νέα πως τον πήγαν στο νοσοκομείο Dortyol, πήγαμε αμέσως να ελέγξουμε, αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, αποδεχόμαστε το ενδεχόμενο ότι τόσο ο τεχνικός μας διευθυντής, Σαβούτ Τανέρ όσο και ο Κριστιάν Ατσού δεν εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, δυστυχώς», ήταν τα λόγια του.