Κολλημένοι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας έμειναν μετά το 0-0 της Νέας Σμύρνης Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης. Είχαν δοκάρι οι Κυανέρυθροι, έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στον Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς στην Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Αστέρας τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποιεί ουσιαστικά καμία από τις δύο ομάδες, καθώς είχαν στόχο να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Αράς να νικιέται από τον Μάχο στο 27′ και τον Μπάλαμπαν από το δοκάρι στο 35′. Λίγες οι καλές φάσεις, σε μία αναμέτρηση στην οποία ο διαιτητής Κωνσταντινέας επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων.

Man of the match: Ο Ντεγκρά. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε σε ακόμα ένα ματς πολύ καλά και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του. Είχε σωστές τοποθετήσεις και χάρη σε αυτόν και τις επεμβάσεις του οι Αρκάδες έφυγαν με έναν βαθμό από τη Νέα Σμύρνη.

Στο ύψος του: Ο Μάχο. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου αν και στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι, στο 27′ έσωσε την ομάδα του από γκολ όταν νίκησε σε καθαρό τετ α τετ τον Αράς ο οποίος έφυγε από το κέντρο ολομόναχος και είχε την άνεση να κάνει ό,τι ήθελε.

Η γκάφα: Την έκανε ο Μπάλαμπαν στο 88′ όταν βρέθηκε σε καλή θέση από πλάγια μόνο του με τον Ντεγκρά και δοκίμασε να τσιμπήσει τη μπάλα από πάνω του. Το πλάσε δεν έπιασε, ο πορτιέρε του Αστέρα μπλόκαρε και ο Κροάτης τα άκουσε από τους οπαδούς της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta.gr