Οι καιρικές συνθήκες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Γαλικία δεν ήταν καθόλου καλές το τελευταίο 24ωρο με συνέπεια το γήπεδο της Θέλτα να πλημμυρίσει, με τις εικόνες να έχουν γίνει viral στα social media, με το πρόβλημα να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που την Παρασκευή (30/12) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Το να γίνει εξαιρετικά βαρύς ο αγωνιστικός χώρος ενός γηπέδου λόγω έντονης βροχόπτωσης είναι φυσιολογικό. Το να πλημμυρίσουν, όμως, οι εσωτερικοί χώροι του, ειδικά όταν μιλάμε για γήπεδο ομάδας μιας εκ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως είναι η ισπανική La Liga, είναι είδηση.

Η Θέλτα, λοιπόν, το έπαθε αυτό, με την κατάσταση στους εσωτερικούς χώρους του Μπαλαΐδος, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, να μην είναι καθόλου καλή και τους ανθρώπους του κλαμπ να… τρέχουν προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον αγώνα της Παρασκευής (30/12) με τη Σεβίλλη.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Μπαλαΐδος, αφού είχε συμβεί και το 2016, με τους Ισπανούς να τονίζουν ότι το σημείο στο οποίο χτίστηκε δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες.