Ο Ολυμπιακός άρχισε ήδη τις κινήσεις του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως φάνηκε και από την απόκτηση του Ροντινέι, με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών να ήθελαν τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη να ετοιμάζεται για Πειραιά, αλλά τώρα τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, με τις φήμες να εμπλέκουν και τον Παναθηναϊκό στο όλο θέμα.

Οι ερυθρόλευκοι, ως γνωστόν, θέλουν να ενισχυθούν με εξτρέμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και επί μέρες φαινόταν ότι η επιλογή που θα έκαναν ήταν αυτή του Μαντσίνι. Ο 26χρονος Αργεντίνος, άλλωστε, ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό υπολογιζόταν σαν ένα από τα πλεονεκτήματα που παρουσίαζε η περίπτωσή του. Όλοι, επομένως, περίμεναν ότι το θέμα θα έκλεινε αργά ή γρήγορα αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

Έχουμε, για την ακρίβεια, απόσυρση του Ολυμπιακού από την υπόθεση, όπως είπε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, προσθέτοντας ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν και άλλους εξτρέμ, ενώ και ο παίκτης έχει δεχθεί κρούσεις από άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έμπειρο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, ο Μαντσίνι έχει δεχθεί κρούσεις από έναν ρώσικο και έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο.

Θα μπει σφήνα ο Παναθηναϊκός;

Ποιος μπορεί, επομένως, να είναι αυτός ο μεγάλος ελληνικός σύλλογος; Η ΑΕΚ δεν ψάχνει για εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν ψάχνει δεν θα κάνει πρόταση για παίκτη του Άρη. Άρα, όλα δείχνουν προς τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χρειάζεται εξτρέμ.

Είναι μία από τις θέσεις στις οποίες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει ενίσχυση κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Αν, επομένως, ο Μαντσίνι έχει δεχθεί κρούση και από άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους πράσινους.

Ο Μαντσίνι του Άρη

Από εκεί και πέρα, το αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Αργεντίνο του Άρη, θα φανεί προσεχώς. Προς το παρόν η εξέλιξη που δεδομένα υπάρχει, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος, είναι η απόσυρση των ερυθρόλευκων από την υπόθεση. Και μένει να φανεί αν υπάρχει όντως… ντου των πράσινων.