Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου. Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, σε μια μαγική βραδιά, πραγματοποιώντας μια… θεϊκή εμφάνιση οδήγησε την Αλμπισελέστε με δύο ασίστ και ένα γκολ στον τελικό του Μουντιάλ 2022 σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στο 3-0 επί της Κροατίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι… δηλωμένος υποστηρικτής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής και τη Δευτέρα (12/12), παραμονή της αναμέτρησης είχε στείλει το μήνυμα του για τον ημιτελικό με την Κροατία γράφοντας «vamos Argentina». Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με ανάρτηση του στο Twitter λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με τη Χρβάτσκα αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ για τη μεγαλειώδη του εμφάνιση στο ματς

«Ο Μέσι κάνει το παιχνίδι της ζωής του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο «Στεφ».

Αργεντινός πέταξε το… παιδί του στον αέρα στο γκολ του Μέσι κόντρα στην Κροατία

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς τον Λιονέλ Μέσι και την Αργεντινή την ώρα του ημιτελικού του Μουντιάλ 2022 δεν σταμάτησαν μόνο σε αποθεωτικές αναρτήσεις. Όταν για παράδειγμα ο Μέσι άνοιξε το σκορ με πέναλτι απέναντι στην Κροατία έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στους συμπατριώτες του. Ένας συγκεκριμένος φίλαθλος της Αλμπισελέστε δε, πέταξε από τη χαρά του. Για την ακρίβεια, από τη χαρά του πέταξε το… παιδί του στον αέρα, σε μια ενστικτώδη έκφραση ενθουσιασμού, χωρίς να υπολογίσει την ώρα εκείνη τους κινδύνους της κίνησής του.

Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής τώρα, που βρίσκονταν στον πάγκο έστησαν πάρτι και μετά το 3-0 επί της Κροατίας τραγουδούσαν στον ρυθμό της κερκίδας.

Με τους πρωταγωνιστές να γλεντούν με τη σειρά τους στο γήπεδο και με την ψυχή τους την πρόκριση, μετά το σφύριγμα της λήξης.