Ο Παντελής Καφές στάθηκε στο χαμένο πέναλτι, ενώ τόνισε την ανάγκη να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στάθηκε στον Μπλάνκο, αλλά και στην αποτυχία κόντρα στην Άντερλεχτ!

Ο Παντελής Καφές τόνισε ότι το χαμένο πέναλτι καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στους πολύ καλούς παίκτες της Ζενίτ, ενώ μίλησε για την ανάγκη η ΑΕΚ να συγκεντρωθεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.«Όλα κρίθηκαν στο πέναλτι που ήταν σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Χάσαμε για μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης. Οι παίκτες της Ζενίτ είναι πάρα πολύ καλοί. Η Ζενίτ μας αιφνιδίασε και πήρε τη νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο»τόνισε

Με τον Παντελή Καφέ συμφώνησε και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ «Συμφωνώ ότι όλα κρίθηκαν στο πέναλτι. Αν πηγαίναμε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0 θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μπλάνκο συνεχώς σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, αλλά συμβαίνουν και τα άσχημα» είπε. Ο μέσος της ΑΕΚ στάθηκε και στην τακτική λέγοντας: «Αρχίσαμε με 4-5-1, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, γιατί ο Λυμπερόπουλος ήταν μόνος του μπροστά, χωρίς στήριγμα. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν φυσιολογικό να αλλάξουμε το σύστημα, αλλά πάλι δεν μας βγήκε. Παλιότερα είχαμε χρησιμοποιήσει το 4-5-1 και είχαμε νικήσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όσο για το που χάθηκε η πρόκριση, ο Ντιόπ κατέληξε: «Σίγουρα, η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Τότε που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς όταν μπορούσαμε. Ήταν καθοριστικό, γιατί η μόνη πραγματική αντίπαλος ήταν η Άντερλεχτ. Όταν, λοιπόν, καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις τη νίκη, αυτό κοστίζει».
πηγή: gazzetta