Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο «Ολντ Τράφορντ» από την Άστον Βίλα (0-1 και 1-2), ωστόσο, κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και με το τελικό 4-2 να πάρει το τελευταίο «εισιτήριο» για την 4η φάση του League Cup Αγγλίας.

Οι «βίλατζερς» προηγήθηκαν στο 48′ με τον Όλι Γουάτκινς, ένα λεπτό μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν με τον Αντονί Μαρσιάλ, για να γίνει το 1-2 στο 61′ από το αυτογκόλ του Ντιόγκο Νταλότ.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» και πάλι άμεσα με τον Μάρκους Ράσφορντ (67′) και στο 78΄ με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-2). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’+1′ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Έτσι απέφυγαν δεύτερο απανωτό… κάζο από την Άστον Βίλα, η οποία νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο «Βίλα Παρκ» την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της Premier League.

Στην επόμενη φάση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Μπέρνλι, ενώ η κλήρωση της φάσης των «16» ανέδειξε και μια μεγάλη αναμέτρηση: Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του League Cup Αγγλίας: Γουλβς-Τζίλιγχαμ, Σαουθάμπτον-Λίνκολν Σίτι, Μπλάκμπερν Ρόβερς-Νότιγχαμ Φόρεστ, Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι, Μίλτον Κέινς Ντονς-Λέστερ, Τσάρλτον-Μπράιτον.