Οι αγώνες του ΠΑΟΚ και του Άρη ξεχωρίζουν στο άνοιγμα της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, έχοντας μείνει χωρίς νίκη για δύο αγωνιστικές.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την ήττα στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», θα αναζητήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία έχει αρκετές απουσίες, χρειάζεται το «τρίποντο» για να μην χάσει κι άλλο έδαφος από την πρώτη τετράδα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τη νίκη με ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν «τρίποντο» – βάλσαμο, μετά τις μέτριες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Η αυλαία ανοίγει στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Βόλο. Αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στην επιστροφή στα θετικά αποτέλεσμα, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ιωνικό και θα προσπαθήσει να «χτίσει» πάνω στην ισοπαλία στην έδρα του Άρη, φτάνοντας στην πρώτη του νίκη με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο του. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 5/11

Λαμία-Βόλος 16:30 COSMOTE Sport 2
ΟΦΗ-Ιωνικός 18:30 COSMOTE Sport 1
Ατρόμητος-Άρης 19:00 NOVA Sports 2
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 21:00 NOVA Sports Prime

Κυριακή 6/11

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 16:00 COSMOTE Sport 1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 19:30 COSMOTE Sport 1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 20:30 NOVA Sports Prime