Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (6/11), με διαιτητή τον Δανό Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και έδειξε αρκετά χαλαρός, κάνοντας λόγο για μια συναρπαστική εμπειρία και δηλώνοντας σίγουρος πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τους ερυθρόλευκους στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στους 10 βαθμούς, με τους πάντες να εύχονται να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξουν φωνές για τη διαιτησία.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι δύσκολο να συμβεί στην Ελλάδα ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένα διαιτητικό λάθος, αλλά ο άνθρωπος που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι, ο Δανός Κέλετ, δεν έχει το παραμικρό άγχος, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «tipsbladet» της πατρίδας του.

««Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Νομίζω ότι θα θυμίζει πολύ δανέζικο ντέρμπι, που έχω διαιτητεύσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα, αλλά ούτως ή άλλως πιθανότατα θα υπάρξει… έκρηξη. Έχω διαιτητεύσει ευρωπαϊκούς αγώνες στην Ελλάδα στο παρελθόν και συνήθως πήγαιναν πολύ καλά, οπότε δεν έχω άγχος για τίποτα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα», ήταν τα λόγια του ρέφερι, ενώ στο σχετικό δημοσίευμα οι Δανοί τονίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια δεν τα σφυρίζουν πλέον Έλληνες διαιτητές επειδή συχνά δέχονταν απειλές μετά τη λήξη τους.