Ο Πορτογάλος άσσος, Νούνο Γκόμες, τόνισε πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το φιλικό κατά της φτώχειας δεν αρκούν, ωστόσο σημείωσε πως όλοι όσοι μετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια κάνουν ότι μπορούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Νούνο Γκόμες: «Ήταν ένα ωραίο ματς για το ποδόσφαιρο. Μια γιορτή. Ήταν τιμή για μένα να είμαι εδώ και να παίξω μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι αρκετά τα χρήματα από το φιλικό, αλλά βοηθάμε και κάνουμε ότι μπορούμε.

Έχω φίλους Έλληνες αλλά και τον Φερνάντο Σάντος, που είναι πολύ καλός προπονητής. Εμείς οι Πορτογάλοι, είμαστε πάντως επιφυλακτικοί με το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ούγκο Σάντσες: «Θέλω να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά σ’ όλους τους Έλληνες που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Έχω ξανάρθει στην Ελλάδα με την Ρεάλ, όπου παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Μ’ αρέσει η ευφορία που έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι όλο και καλύτερο, έρχονται μεγάλοι παίκτες και τα πράγματα θα είναι καλύτερα από το 2004».

Πιέρ Φαν Χόιντοκ: «Θέλω να δώσω πίσω πράγματα που έχω πάρει από το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό ήρθα εδώ. Παίζω ερασιτεχνικά και από 30 φιλάθλους που μας παρακολουθούν, τώρα έπαιξα μπροστά σε 30.000. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί, έρχονται καλύτεροι παίκτες, ενώ υπάρχουν και ταλέντα».
πηγή: gazzetta