Σε ένα από τα πιο τρελά ματς της φετινής σεζόν όχι μόνο στη Serie A αλλά συνολικά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Ίντερ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 4-3 επί της Φιορεντίνα, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90′ και βάζοντας το νικητήριο γκολ… κατά λάθος στο 95′ με τον Μχιταριάν, με αποτέλεσμα να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρέλα μετά την κάθετη πάσα του Λαουτάρο.

Λίγα λεπτά μετά, στο 15′, ο Αργεντίνος από δημιουργός έγινε σκόρερ, αφού βρήκε χώρο, προχώρησε, απέφυγε τον Μαρτίνες και εκτέλεσε με το αριστερό.

Οι Μιλανέζοι ήταν από νωρίς μπροστά με 2-0 αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 1-2 στο 33′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπράλ, σε μια φάση στην οποία θα έπρεπε να αποβληθεί ο Ντιμάρκο των «νερατζούρι».

Οι «βιόλα», μάλιστα, δεν έμειναν στη μείωση του σκορ αλλά έφτασαν και στην ισοφάριση, στο 60′, με υπέροχο πλασέ του Ικονέ εντός περιοχής.

Παρ’ όλα αυτά, η Ίντερ δεν απογοητεύθηκε και βγήκε ξανά μπροστά, κάνοντας το 2-3 στο 73′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λαουτάρο.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 90′ η Φιορεντίνα ισοφάρισε με ωραίο γυριστό σουτ του Γιόβιτς μετά το κόρνερ του Τέρζιτς και την κεφαλιά του Μιλένκοβιτς.

Άπαντες, πλέον, ήταν σίγουροι ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, αλλά στο 95′, στην τελευταία φάση, ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μχιταριάν… κόντραρε τη μπάλα στην προσπάθεια του αμυντικού να απομακρύνει, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα για το 3-4!