Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Premier League πανηγυρίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι οπαδοί της θα τη χαρούν περισσότερο από την προηγούμενη, αφού αντίπαλος ήταν η Λίβερπουλ, της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Αβονίγι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι στο -11 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Λίβερπουλ πίστευε ότι θα μπει στον ίσιο δρόμο μετά τη νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι αλλά αυτό, όπως φαίνεται, ήταν απλά μια έκλαμψη, αφού επανήλθε στα άσχημα αποτελέσματα. Αντιθέτως, η ομάδα του Νότιγχαμ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από αναμονή 70 ημερών και αισιοδοξεί για τη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι η υπόθεση παραμονή δεν θα είναι εύκολη.

Θα το παλέψει, όμως, όπως πάλεψε και το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, παίρνοντας τη νίκη χάρη στο γκολ του Αβονίγι με διπλή προσπάθεια από κοντά, στο 55′, μετά το γύρισμα από δεξιά. Γκολ στο οποίο δεν κατάφεραν να απαντήσουν ποτέ οι φιλοξενούμενοι, αφού οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ και Σαλάχ είχαν ευκαιρίες, με κεφαλιές και οι τρεις, για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά αλλά ο τερματοφύλακας Χέντερσον απέκρουε τα πάντα, κρατώντας τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.