Ο Παναθηναϊκός έζησε μία από τις χειρότερες βραδιές της ιστορία του στη Euroleague, την Τετάρτη (19/10), γνωρίζοντας την ήττα με 94-65 από την Άλμπα Βερολίνου που είχε και απουσίες, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για αυτό που είδε, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να καταλάβουν όλοι πού βρίσκονται.

Η βαριά ήττα από τους Γερμανούς έχει κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα γύρω από τους πράσινους, αφού το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι καθόλου καλό. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα κόντρα στην Άλμπα, με τον κόσμο να είναι εκνευρισμένος με όσα είδε.

Γεγονός που αντιλαμβάνεται ο Πεδουλάκης, ο οποίος ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο στο gazzetta.gr, λέγοντας τα εξής: «Σας έχω πει ότι δεν θέλω να τοποθετούμαι. Θέλω να μιλάνε οι πρωταγωνιστές. Για το παιχνίδι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παρά μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την έλλειψη προσπάθειας, για την εικόνα, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω όλοι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε».