Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία μένοντας στο 1-1 και αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να βρεθεί ακόμη και στο -9 από την κορυφή μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τους περίπου 1.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου να αποδοκιμάζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ο δικέφαλος του βορρά ήθελε να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στα τρίποντα ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος βαθμολογικά, αλλά τελικά στο 93′ δέχθηκε την ισοφάριση από την ομάδα της Λιβαδειάς.

Εξέλιξη που πάγωσε τους παίκτες και απογοήτευσε τους οπαδούς, οι οποίοι έδειξαν τα συναισθήματά τους αποδοκιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές καθώς αυτοί πήγαιναν προς την εξέδρα, μετά τη λήξη, για να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξη.

Αποδοκιμασίες, παράλληλα, υπήρξαν και για τον Λουτσέσκου καθώς ετοιμαζόταν να κάνει τις δηλώσεις του στη Nova, στις οποίες είπε τα εξής…

««Δε σκέφτομαι κάτι… Αυτό μας συμβαίνει αυτήν την περίοδο. Το ίδιο που συνέβη σήμερα, συνέβη και με τον ΟΦΗ. Είναι μία περίοδος που τα πάντα είναι εναντίον μας. Μία αντίδραση, η μικρότερη κατάσταση και δεχτήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά αυτό είναι κομμάτι της ζωής αυτής της ομάδας.

Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτούμε αλλά είναι κομμάτι της ζωής μας. Πιστεύετε ότι δεν είμαστε αναστατωμένοι; Γίνεται δουλειά στο γήπεδο, οι παίκτες παλεύουν. Έχουν μεγάλη πίεση για να κερδίζουν. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο, ελέγχοντας, παλεύοντας και αντιδρώντας, δεν έχουμε πολλά να πούμε».

Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να λυθεί με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσε να λυθεί, με δουλειά, με ψυχολογία, με ηρεμία, κερδίζοντας αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας την ποιότητα μας σε κάποιες καταστάσεις. Όταν είσαι υπό πίεση και «τρέμεις» σε κάθε ενέργεια, δεν έχεις καθαρό μυαλό».