Ο ΠΑΟΚ πήγε στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες ώστε να μη μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά από την κορυφή, έδειχνε έτοιμος να το κάνει με το γκολ του Νάρεϊ στο 73′, αλλά στο 93′ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπελμόντ και στο 97′ παραλίγο να χάσει κιόλας, ενώ ο Ζίβκοβιτς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχνε από το ξεκίνημα ότι είχε θέματα και η κατάσταση δεν βελτιωνόταν όσο περνούσε η ώρα. Το πρόβλημα των ασπρόμαυρων, οι οποίοι μετά το 20λεπτο πήραν την κατοχή της μπάλας, ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, με συνέπεια να μην μπορούν να γίνουν και απειλητικοί.

Αυτό το κατάφεραν μόνο στο 28′ με τον Νάρεϊ που δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά και στο 44′ με τον Γκορντεζιάνι που έκανε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μάρκοβιτς απέκρουσε. Αυτή ήταν όλη κι όλη η επιθετική δραστηριότητα των δύο ομάδων, δηλαδή του ΠΑΟΚ, στο πρώτο μέρος.

Προβάδισμα με Νάρεϊ και σοκ στο τέλος…

Στην επανάληψη, όμως, ο δικέφαλος του βορρά ήταν βελτιωμένος και το έδειξε από νωρίς, αφού στο 48′ ο Κούρτιτς είχε δοκάρι με κεφαλιά, σε μια τριπλή ευκαιρία που χάθηκε. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει και στο 62′ άγγιξε ξανά το γκολ αλλά ο Ίνγκασον με κεφαλιά από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό, τελικά, το έκανε στο 73′ ο Νάρεϊ, ο οποίος πήρε την κάθετη του Μπίσεσβαρ, άντεξε στην πίεση του αντιπάλου και με πλασέ έγραψε το 0-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τη νίκη, ο Λεβαδειακός «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93′, όταν ο Μπελμόντ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-1! Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 96′ καταλογίστηκε και πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για μαρκάρισμα στον Μουτίνιο από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε.

Η εξέταση του VAR, πάντως, έδειξε ότι δεν υπήρχε πέναλτι αλλά φάουλ, αφού το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής, με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του και με τον Μουτίνιο να εκτελεί, τον Κοτάρσκι να αποκρούει και τον Μπάχανακ να αστοχεί στην επαναφορά.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56′ Μπαχανάκ), Τορό (70′ Μπελμόντ), Δούμτσιος (56′ Τσιριγώτης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61′ Βιεϊρίνια), Ντάντας (61′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84′ Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61′ Ολιβέιρα).