Το τι σημαίνει Μαρσέλο και τι διαφήμιση είναι για τον Ολυμπιακό το να τον έχει στο ρόστερ του φαίνεται και από το πόσο γρήγορα μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και δείχνει τον ίδιο και τον Χάμες Ροντρίγκες συγκέντρωσε σχεδόν 230.000 likes μέσα σε 4 ώρες.

Με την υπογραφή του στους ερυθρόλευκους ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έφερε και το μεγαλύτερο account στο Instagram που έχει δει η Ελλάδα και το τι επίδραση έχει στα social media φαίνεται από μία απλή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο έκανε μια ανάρτηση με μια selfie που έβγαλε με τον Χάμες στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης για το παιχνίδι της Κυριακής (9/10) με τον ΟΦΗ και μέσα σε λιγότερο από 4 ώρες είχε συγκεντρώσει σχεδόν 230.000 likes.

Αν ανεβάσει και την απόδοσή του στην πορεία ο Βραζιλιάνος που πριν δύο μέρες έκανε το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, τα κέρδη για την ομάδα του θα είναι περισσότερα και δεν θα περιοριστούν απλά στο να μεγαλώσει η δυναμική του κλαμπ στα social media. Κάτι που επίσης είναι πολύ σημαντικό στο σημερινό ποδόσφαιρο, όπως έχει γίνει αυτό…