Το (δεύτερο) ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν ήταν καθόλου καλό αφού ήρθε η ήττα με 0-3 από την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη και κατά πάσα πιθανότητα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει ότι θα πρέπει όλοι να δουν τα λάθη τους και να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Οι Πειραιώτες ήθελαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο του Europa League ώστε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο ή έστω να γίνουν φαβορί για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League, αλλά τελικά ήρθε η τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς, με τον Ισπανό προπονητή να λέει τα εξής στην Cosmote TV…

Για το τι συνέβη στο δεύτερο μέρος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε τις επιθέσεις της Καραμπάγκ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη στη διοργάνωση αυτή τα πληρώνεις».

Για το αν θα έκανε τις ίδιες αλλαγές αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως συμπίπτουν οι αλλαγές χρονικά. Ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε και δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση: «Στον Ολυμπιακό το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας, να ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Έτσι θα καταλάβουμε και πως πρέπει να παίξουμε».