Η Super League 1 επέστρεψε στη δράση, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, με τον αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον Λεβαδειακό, ανάμεσα δηλαδή σε δύο ομάδες που δεν είχαν πάρει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μποάκι στο 61ο λεπτό.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ότι οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν, με συνέπεια το θέαμα να μην είναι καλό. Τα λέει όλα, άλλωστε, το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μόνο από μία καλή στιγμή για την κάθε πλευρά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Μπελμόντ και οι γηπεδούχοι «απάντησαν» δύο λεπτά μετά με το σουτ του Τσιλούλη, με το υπόλοιπο του πρώτου μέρους να μην έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει. Απλά μια ανούσια κατοχή μπάλας από τη Λαμία, ενώ ο Λεβαδειακός από την άλλη έκανε πάντα λάθος στην τελική πάσα όταν έβγαινε στην αντεπίθεση.

Στο β’ μέρος, όμως, τα πράγματα ήταν καλύτερα. Τουλάχιστον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 61′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Μποάκι από κοντά. Ένα γκολ που ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων που πίεσαν και για δεύτερο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Γεγονός, πάντως, που δεν τους πείραξε και ιδιαίτερα αφού πήραν τη νίκη που ήθελαν όσο τίποτα άλλο, με τους Βοιωτούς από την άλλη να ψάχνουν ακόμη το πρώτο τρίποντο της σεζόν…

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Σλίβκα (58′ Ντε Βινσέντι), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Νούνιες (58′ Ασκόφσκι, 92′ Μπενίτεθ), Μποάκι (71′ Μανούσος).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μεχία (75′ Τόρο), Βινίσιους, Μουτίνιο, Σβάρκα (63′ Νίκας), Βήχος (71′ Παναγιώτου), Βρακάς, Δούμτσιος (75′ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τσάπρα, Μπέλμοντ.