Μπορεί να μην κατάφερε, χωρίς να βαραίνει τον ίδιο η ευθύνη βέβαια, να πανηγυρίσει ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο πρόσφατο Eurobasket, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πώς τον βλέπουν οι αντίπαλοί του, όπως αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο τον αποθέωσε ο σταρ των Σικάγο Μπουλς, ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ρωτήθηκε για τον Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις που έκανε και επιβεβαίωσε ότι είναι θαυμαστής του εδώ και χρόνια.

«Ακόμα και όταν ήρθε στο πρωτάθλημα και ήταν ένα πολύ αδύνατο παιδί, έβλεπες ότι υπήρχε κάτι μέσα του…Πολλοί το έχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δείχνουν ή το βρίσκουν», είπε αρχικά ο ΝτεΡόζαν και συνέχισε: «Βλέπεις πόσο πολύ το θέλει. Βλέπεις την αφοσίωσή του. Ακόμα και σήμερα. Τόσο σωματικά όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς».

Μια αποθέωση που συνεχίστηκε με τον σταρ των Μπουλς να λέει για τον Greek Freak πως «όταν βγαίνει στο παρκέ, είναι ένας γαμ@@@ος δολοφόνος! Κάθε φορά. Και ως φίλαθλος πρέπει να το σεβαστείς αυτό. Είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες στο ΝΒΑ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Τα κάνει όλα με έναν τρόπο».