Ο Τάκης Λουκανίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του με δηλώσεις που έκανε στο leoforos.gr. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ακατάλληλους μερικούς παίκτες, ενώ ζήτησε μεταγραφές.

Πώς είδατε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα;

«Για μία ακόμα φορά δεν κάναμε τίποτα. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν μέσα Καραγκούνης και Κατσουράνης, ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά και πάλι δεν κάναμε τίποτα, μπορούσαμε και να χάσουμε αν ήταν πιο προσεκτικός ο Αστέρας. Βέβαια, είχαμε και την ευκαιρία με τον Σισέ που αν έμπαινε ίσως να κερδίζαμε. Απορώ πώς ο Αστέρας που έχει καλή ομάδα δεν πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Τι έφταιξε και είχαμε αυτή την κακή εικόνα;

«Γίνονται λάθη. Γιατί δεν ξεκίνησαν από την αρχή οι βασικοί και έπαιξαν οι μικροί; Αν χάσουμε το πρωτάθλημα ποιος θα φταίει; Δεν θα φταίει ο προπονητής; Δεν αγωνίζονται οι βασικοί. Το ίδιο έγινε και με τον Πανσεραϊκό και θα μπορούσαμε και εκεί να χάσουμε. Ο Φερέιρα τι σύστημα έπαιξε χτες; Κατάλαβε κανείς; Η ομάδα πρέπει να παίξει όλη μαζί, να παίζουν ο ένας για τον άλλον. Πολύ αργή ομάδα, δεν υπάρχουν τρεξίματα και βοήθειες στο κέντρο. Δεν γίνεται κατευθείαν η μπαλιά, κατεβάζουν κοντρολάρουν και αργούν πολύ. Το ποδόσφαιρο θέλει φαντασία».

Το τωρινό ρόστερ δεν είναι αρκετά καλό;

«Πολλοί παίκτες είναι ακατάλληλοι για τον Παναθηναϊκό. Αν είχα εγώ όλους αυτούς θα ήταν πολλοί στον πάγκο. Χρειάζονται καλοί χαφ, ένα δεκάρι από τα παλιά να τρέχει παντού. Απορώ γιατί δεν έβαλε τον Γκαρσία που μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι πολύ καλός παίκτης, πρέπει να παίζει».

Μπορεί να αλλάξει η εικόνα;

«Όταν κάτσουνε κάτω και δουλέψουν, τότε μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Όλη η συνέντευξη στο leoforos.gr!

Πηγή: gazzetta.gr