Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ βρίσκεται στην Αθήνα για να αναλάβει για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και να γίνει ο τρίτος προπονητής της ομάδας τη φετινή σεζόν και αυτός που θα αποφασίσει, τελικά, για το να θα πραγματοποιηθεί ή όχι μια μεταγραφή που δείχνει να είναι ουσιαστικά κλεισμένη.

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, αν και αρχικά κανείς δεν έδινε και ιδιαίτερη σημασία, υπό την έννοια πως ήταν ακριβώς αυτό: Φήμες. Δεν υπήρχε, δηλαδή, κάτι χειροπιαστό, κάτι που να δείχνει ότι υπάρχουν όντως συζητήσεις ή ό,τι αυτές προχωρούν καλά. Τελικά, όμως, όλα δείχνουν ότι αυτές οι φήμες ήταν εξαρχής σωστές, αφού τα τελευταία 24ωρα γίνονται όλο και πιο έντονες. Και υπάρχουν και διάφορα άλλα γεγονότα που τις ενισχύουν.

Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, για τον οποίο ο λόγος, ψάχνει σπίτι στην Αθήνα με τη σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μια κίνηση που δείχνει ότι ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται σε ομάδα της Αττικής πλέον. Θα αγωνίζεται, με λίγα λόγια, στον Ολυμπιακό, ο οποίος φερόταν να ενδιαφέρεται. Και τώρα φέρεται να έχει βασικά κλείσει τη μεταγραφή, αν και δεν υπάρχουν ακόμη υπογραφές σε συμβόλαιο. Και όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, καμία μεταγραφή δεν θεωρείται σίγουρη. Ειδικά όταν στην ομάδα υπάρχει και αλλαγή προπονητή.

Αποφασίζει ο Μίτσελ

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Όπως συμβαίνει, δηλαδή, στους Πειραιώτες, οι οποίοι αποφάσισαν να τελειώσουν τον Κάρλος Κορμπεράν και να συνεργαστούν ξανά με τον Ισπανό που είχε θητεύσει ξανά στον ερυθρόλευκο πάγκο τη διετία 2013-15. Ο Μίτσελ αναλαμβάνει ξανά τον Ολυμπιακό και θα είναι αυτός που θα πει και το τελικό «ναι» ή «όχι» για τη μεταγραφή του Πασχαλάκη. Οι πιθανότητες, βέβαια, είναι υπέρ του να συμφωνήσει ο Ισπανός με τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Θεωρητικά, όμως, ενδέχεται και να τη χαλάσει. Ενδέχεται να πει ότι δεν θέλει άλλον τερματοφύλακα ή να προτείνει κάποιον άλλο ελεύθερο, τον οποίο μπορεί να εμπιστεύεται περισσότερο. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύντομα. Αρχικά θα ανακοινωθεί και επισήμως η έναρξη της συνεργασίας με τον Μίτσελ και στη συνέχεια, κατά πάσα πιθανότητα, θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Πασχαλάκη.