Στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, με την απόκτηση δύο αστέρων παγκοσμίου βεληνεκούς στην ομάδα. Την αρχή έκανε ο Μαρσέλο και πήρε τη σκυτάλη ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει για αρκετά χρόνια στην Ρεάλ Μαρδίτης και η επανένωσή τους στον αγωνιστικό χώρο ήδη εξιτάρει τόσο τους οπαδούς των Πειραιωτών, όσο και τους ίδιους. Μάλιστα χθες το βράδυ της Πέμπτης (15/9), όπου αμφότεροι βρέθηκαν στις σουίτες του «Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του αγώνα του Europa League με την Φράιμπουργκ (0-3), ο Βραζιλιάνος αστέρας με ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη χαρά του για το νέο συναπάντημά του με τον Κολομβιανό.

«Τόσο χαρούμενος που είμαι πάλι μαζί σου αδερφέ. Καλωσήρθες Χάμες Ροντρίγκες! Πάμε παιδιά!!», ήταν το μήνυμά του, με το οποίο συνόδευσε την κοινή φωτογραφία του με τον Ροντρίγκες στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου.

Η ανάρτηση αυτή σχολιάστηκε μάλιστα από τον τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας, ο οποίος ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό. αλλά σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, παρά τις πιέσεις του Βραζιλιάνου μπακ δεν ενέδωσε στην «πρόσκληση» να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο διεθνής πορτιέρε έγραψε συγκεκριμένα «Κορυφαίο δίδυμο» με emoji φωτιές να συνοδεύουν το σχόλιό του.

Ο Μαρσέλο τώρα δημοσίευσε στα social media μία ακόμη φωτογραφία στα social media, αυτή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Χάμες Ροντρίγκες την ώρα της ανακοίνωσης της απόκτησης του Κολομβιανού, με τον Βραζιλιάνο να γράφει «Κοιτάξτε ποιος είναι εδώ».