Η νέα μεταγραφική… βόμβα του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επισημοποίησαν τον «γάμο» με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος και βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μαζί με τον Μαρσέλο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης και ανταμώνουν ξανά για το ματς του Europa League με τη Φράιμπουργκ, το οποίο βρήκε ηττημένους τους Πειραιώτες με σκορ 0-3.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του στο φαληρικό γήπεδο, ο Κολομβιανός «μάγος» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος άσος εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που θα ανήκει στους «ερυθρολεύκους», ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ο κολομβιανός σούπερ σταρ δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι καλύτερες δυνατές για την όμορφη χώρα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γήπεδο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι, είμαι ευτυχισμένος που ζω τη ζεστασιά του κόσμου σε ένα καυτό γήπεδο».

Ο Χάμες Ροντρίγκες υποσχέθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και μπόλικο θέαμα με γκολ: «Υπόσχομαι γκολ, τίτλους και το ωραίο ποδόσφαιρο που αγαπώ».

Νωρίτερα στην Κολομβία τα μέσα της χώρας δημοσίευσαν τις δικές τους πληροφορίες και το δικό τους ρεπορτάζ για τα οικονομικά δεδομένα του deal.