Τρέλα επικράτησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη κατά την παρουσίαση του Μαρσέλο καθώς πρόκειται για τη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

«Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανάμεσά σας. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω με όλη τη δύναμη και την αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Πάμε Ολυμπιακέ (στα ελληνικά)» ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρσέλο κατά την παρουσίαση του.

Μετά την παρουσίασή του, ο αριστερός μπακ ανέβηκε σε μία από τις σουίτες του γηπέδου ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και να γίνει και επίσημα παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Μαζί με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Μαρσέλο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, μάλιστα, δημοσίευεσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και βίντεο με τη στιγμή που ο Μαρσέλο υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και γίνεται πλέον και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού.