Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ισραηλινός αριστερός μπακ, Ντορόν Λάιντνερ. Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, λίγο πριν τις 7:30 το πρωί με σκοπό να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του από τη Χάποελ Τελ Αβιβ στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός άσος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο και να κατακτήσω τίτλους».

Ο Λάιντερ κατέφθασε μαζί με τον ατζέντη του, κι αναμένεται σήμερα κιόλας να περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και να ακολουθήσει η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Το deal αφορά συμβόλαιο τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας κι απολαβές στις 300.000 ευρώ ετησίως, σύμφωνα με πηγές από την πατρίδα του. Στο Ισραήλ τα media κάνουν λόγο για το πιο ακριβό deal του καλοκαιριού στη χώρα.

Πηγή: gazzetta.gr