Ο Ρενέσες χρησιμοποίησε τον Πρίντεζη μόλις για δυο λεπτά, αλλά ο διεθνής φόργουορντ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια διαβλέποντας παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όταν ρωτήθηκε για την περιπέτεια του στην Ισπανία τόνισε πως «δεν είναι ιδανική η κατάσταση. Θεωρώ ότι τελείωσε η τιμωρία μου και θα έχω ευκαιρίες. Θέλω να τελειώσω τη χρονιά επιτυχημένα με τη Μάλαγα και γιατί όχι και το συμβόλαιό μου. H χρονιά είναι μεγάλη».

Σε ερώτηση για την εικόνα της αγαπημένης του ομάδας εξήγησε πως «ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το καλύτερο πρόσωπό του, αλλά θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Σε βάθος χρόνου μπορούν να γίνουν όλα».

Ρενέσες: «Το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»

Ο Αϊτο Ρενέσες δήλωσε μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού πως «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Ειδικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι για φέτος. Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού, που είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Το σημαντικό είναι πως μπορέσαμε να απαντήσουμε, όταν οι αντίπαλοι πήραν το προβάδισμα μετά από το δικό τους σερί. Δείξαμε χαρακτήρα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».
πηγή: gazzetta