Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «ξαναχτύπησε» με νέο αστείο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο «Greek Freak» έδειξε για ακόμη μια φορά την κωμική του φλέβα μ’ ένα βίντεο όπου μιλούσε για το διάσημο καρτούν Flinstones, ενώ κρατούσε μια βεντάλια!

Μερικές ώρες μετά το μήνυμα που προανήγγειλε τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας του μπάσκετ στο Eurobasket τον επόμενο Σεπτέμβριο, ο σούπερ σταρ του NBA και πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς, ανάρτησε στα social media το καινούριο του αστείο, το οποίο συγκέντρωσε πολύ γρήγορα χιλιάδες views, πολλά likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Καθισμένος σταυροπόδι, λοιπόν, σ’ ένα σκαμπό και κρατώντας μια βεντάλια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είπε αλλάζοντας την προφορά του δύο φορές: «Γεια σας εκεί. Ξέρετε οι άνθρωποι στο Ντουμπάι μισούν τους Flinstones, αλλά στο Άμπου Ντάμπι το κάνουν». Κι αν στα ελληνικά η ατάκα δεν βγάζει νόημα, στα αγγλικά γίνεται ένα λογοπαίγνιο με το «Abu Dhabi they do» και την περιβόητη ατάκα του πρωταγωνιστή της σειράς κινουμένων σχεδίων Fred Flistone, που φώναζε «Yabba Dabba Doo», το οποίο ήταν και το σήμα κατατεθέν του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά ξεκαρδίστηκε στα γέλια με το αστείο του, ένα ακόμη που είπε αυτό το καλοκαίρι και μερικές ημέρες μετά από εκείνο που είπε για τον… Μαξ.