Το όνομα του Ντόντι Λουκεμπάκιο της Χέρτα φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για ενίσχυση στα εξτρέμ, σύμφωνα με πληροφορίες από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα του Σπορ FM, ο Βέλγος άσος παίζει δυνατά, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιρστή που η αξία του υπολογίζεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Γερμανοί είχαν δώσει 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν απο την Γουότφορντ. Έτσι, το μοναδικό σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό του δανεισμού.

Ο Λουκεμπάκιο είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 111 συμμετοχές στην Γερμανία με Χέρτα, Βόλφσμπουργκ και Φορτούνα, μαζί με 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Άντερλεχτ, Γουότφορντ και Τουλούζ, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βερολίνου έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Παράλληλα, στο «ραντάρ» των Πειραιωτών φαίνεται πώς βρίσκεται κι ο Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ, με πληροφορίες από το Βέλγιο να κάνουν λόγο για πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ.