Μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης ως κατηγορούμενος για έναν βιασμό και ύποπτος για άλλους δύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής της Premier League που συνελήφθη θα τιμωρηθεί και από την ομάδα του, όπως ξεκαθάρισε το ίδιο το κλαμπ, χωρίς φυσικά να γίνει γνωστό το όνομά του.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι κοντά στα 30 του χρόνια και θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ σε λίγους μήνες (αυτά είναι τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά για την ταυτότητά του προς το παρόν), συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τέλη Αυγούστου και συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα του.

Αυτή είναι η νεότερη είδηση που αναφέρει για το θέμα ο αγγλικός Τύπος και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα The Athletic, δημοσιογράφοι της οποίας επικοινώνησαν με την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής για να επιβεβαιώσει το γεγονός. Και το κλαμπ όντως επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος συνεχίζει να προπονείται κανονικά, αναφέροντας τα εξής στην ιστοσελίδα…

«Είμαστε ενήμεροι για τις καταγγελίες οι οποίες βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης αρνείται τις κατηγορίες και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, συνεπώς ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις συμπεριλαμβανομένου και των επιτρεπόμενων ταξιδιών».