Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Εθνικής Παίδων που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, αφού συναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους και να πάρουν συμβουλές πριν… μπουν στη μάχη.

Οι πιτσιρικάδες προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με στόχο, φυσικά, την καλύτερη δυνατή παρουσία και η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία τους έγινε ακόμη καλύτερη πλέον, αφού είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με έναν πρωταθλητή και δύο φορές MVP του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον Θανάση και τον Άλεξ, κάνουν προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκαν με την Εθνική Παίδων, μιλώντας με τους μικρούς, βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους και δίνοντας τους διάφορες συμβουλές, τις οποίες οι ενθουσιασμένοι πιτσιρικάδες δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.

«Η έκπληξη ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη για την Εθνική Παίδων! Οι «μικροί» προετοιμάζονται στο ΟΑΚΑ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16. Εκεί βρίσκονται και κάνουν την δική τους προετοιμασία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Alex Antetokounmpo, που δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν, αλλά και να μιλήσουν στα παιδιά!», ανέφερε από την πλευρά της, σε σχετική ανάρτηση, η ΕΟΚ.

Η ανάρτηση της ΕΟΚ για τη συνάντηση των Αντετοκούνμπο με την Εθνική Παίδων