Η υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου με τη Χέρτα Βερολίνου, με την οποία δεσμεύεται πλέον ως το 2023, ενθουσίασε σε τέτοιο βαθμό τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που έφτασε στο σημείο να κόψει γύρο ντονέρ μέσα σε μια καντίνα, ανακοινώνοντας ότι θα κεράσει… 2.023 τυλιχτά τους οπαδούς.

Ο 35χρονος Γκανέζος επιθετικός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα, ήθελε πολύ να παραμείνει στην ομάδα του Βερολίνου και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μια υπογραφή που κάνει πιο χαρούμενους και τους οπαδούς της Χέρτα, όχι μόνο επειδή ήθελαν και θέλουν στην ομάδα τους τον Μπόατενγκ, αλλά και επειδή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 2.023 τυλιχτά με ντονέρ, όπως δεσμεύθηκε ο ίδιος.

«Είμαι ακόμα πεινασμένος. Ελπίζω και εσείς. Γι’ αυτό σας προσφέρω δωρεάν τυλιχτά με ντονέρ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για τη νέα σεζόν, έξω από τη νέα εξέδρα Hakiki στο Olympiastadion. Σας περιμένω», ήταν τα λόγια του Γκανέζου, με τη Χέρτα να δημοσιεύει στα social media και ένα βίντεο που δείχνει τον παίκτη μέσα σε μια καντίνα να ετοιμάζει το κέρασμα.