Η Λαμία ήταν το φαβορί για να παραμείνει στη Super League 1 και τη νέα σεζόν μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βέροιας στον πρώτο αγώνα μπαράζ και με το 1-1 στη ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος», σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε, πέτυχε τον στόχο της.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νικη τους στο πρώτο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά και να ψάξουν τη νίκη με δύο γκολ διαφορά. Αποστολή που έγινε λίγο πιο εύκολα από το 27ο λεπτό, όταν ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Βέροια πατούσε πολύ καλή και με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φοφανά, απέναντι σε μια Λαμία που δεν έπαιζε καλά και δυσκολευόταν αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, στο 78′ ο Μπεχαράνο με εκπληκτικό πλασέ, σε μια φάση που η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει καλά τη μπάλα, έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος, με τη Λαμία να πανηγυρίζει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (82′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες (73′ Τάιρον), Καραμάνος (73′ Μπανγκουρά), Μανούσος.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος (77′ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Φοφανά (64′ Κουάτενγκ), Γιακουμάκης, Πασάς.