Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Μπόστον Σέλτικς είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ που αρχίζουν την Παρασκευή και προκαλούν… τρέλα ανά τον πλανήτη σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, αφού ο μέσος όρος για το 1ο παιχνίδι είναι στα 1.759 δολάρια, ενώ υπάρχουν και αυτά που κοστίζουν 40.000 δολάρια.

Το ΝΒΑ ούτως ή άλλως δεν είναι φθηνό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, οπότε είναι λογικό στους τελικούς τα πράγματα να ξεφεύγουν. Το θέμα είναι ότι φέτος, όμως, δείχνουν να ξεφεύγουν εντελώς, αφού οι τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/6), προκαλούν… ζαλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι θέσεις που βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο του γηπέδου κοστίζουν 5.000 δολάρια ενώ αυτές που είναι δίπλα στο παρκέ κοστίζουν… 40.000, με τον μέσο όρο στην τιμή του εισιτηρίου, όπως προαναφέρθηκε, να είναι στα 1.759 δολάρια.

Και είναι σίγουρο ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο σε όλα τα παιχνίδια. Κι ας πουλάνε κάποιοι με… 70.000 δολάρια τα εισιτήρια των 40.000 που έχουν προμηθευτεί.