Έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 2011 και να πανηγυρίσει το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της είναι η Μίλαν, η οποία νίκησε με 2-0 την Αταλάντα στο κατάμεστο Σαν Σίρο και θέλει απλά μια ισοπαλία κόντρα στην αδιάφορη Σασουόλο εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική για να κάνει δικό της και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι ροσονέρι ήταν στο +2 από την Ίντερ πριν την έναρξη του αγώνα τους με τους μπεργκαμάσκι, ο οποίος κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, φανερά αγχωμένη, δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως τα πράγματα έγιναν καλύτερα από το 56′ κι έπειτα, όταν ο Λεάο πήρε τη μπάλα, απέφυγε τον αντίπαλό του και νίκησε τον Μούσο για το 1-0.

Η Αταλάντα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 75′ ο Ερναντέζ με απίθανη ατομική προσπάθεια, παίρνοντας τη μπάλα έξω από τη περιοχή της Μίλαν και φτάνοντας ως την αντίπαλη για να εκτελέσει, έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο, φέρνοντας την ομάδα του μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.