Η Μπολόνια πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ιντερ το βράδυ της Τετάρτης (27/4) και μία μέρα μετά σύσσωμη η ομάδα πήγε στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ξανά ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνοντας εκ νέου μάχη με τη λευχαιμία, δείχνοντάς του την αγάπη τους και συγκινώντας τον τόσο ώστε να τους υποσχεθεί ότι «θα παλέψω για εσάς, όπως παλεύεται και εσείς για μένα».

Μπορεί οι ροσομπλού να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Serie A, αλλά κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουν σαν τελικό, θέλοντας να κάνουν υπερήφανο τον προπονητή τους. Έτσι, ως αδιάφοροι βαθμολογικά πάντα, πήραν εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Μίλαν, Γιουβέντους και νίκησαν εντός έδρας την Ίντερ, η οποία μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μετά από αυτή την ήττα.

Γεγονός, φυσικά, που δεν ενδιαφέρει καθόλου τους παίκτες της Μπολόνια, οι οποίοι πήγαν στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο προπονητής τους, ο οποίος βγήκε στο παράθυρο του δωματίου του, τους καμάρωσε και στη συνέχεια τους υποσχέθηκε πως «θα παλέψω για εσάς, όπως παλεύετε και εσείς για μένα».

Εικόνες που φέρνουν μνήμες από το 2019, όταν και πάλι οι παίκτες πήγαιναν στο νοσοκομείο και ο Μιχαΐλοβιτς έβγαινε στο παράθυρο και τους μιλούσε.