Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 87-83 επί της Μονακό στο Πριγκιπάτο και έκανε το 2-1 στη σειρά τους για την προημιτελική φάση της Euroleague. Πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης στο Βελιγράδι. Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς, αλλά εκτίμησε πως οι δυσκολίες δεν τελείωσαν.

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Μονακό. Μπορούν να σε τιμωρήσουν και μπορούν να επιστρέψουν ανά πάσα στιγμή. Στην τακτική μας ήμασταν καλοί, σταματήσαμε πολλές μπάλες, όμως μπόρεσαν και επέστρεψαν. Αξίζουμε να είμαστε εδώ και πρέπει να συνεχίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολη σειρά μέχρι το τέλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Έλληνας προπονητής.

Ουόκαπ: «Πιο σκληρό το επόμενο ματς»

Από τη μεριά του ο Τόμας Ουόκαπ, ένας από τους διακριθέντες για την ομάδα του Πειραιά με 13 πόντους, υποστήριξε πως περιμένει τη Μονακό να αντιδράσει. «Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο σκληρό. Πλέον παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς για εκείνους», τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση και να βγάλουμε μεγαλύτερη σκληράδα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας ματς το οποίο χαρίζει πρόκριση ωστόσο θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».