Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Εντουάρντο Σάλβιο, ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, όταν τον συλλάβει η αστυνομία, αφού καταζητείται μετά το απαράδεκτο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε, χτυπώντας με το αυτοκίνητο την πρώην σύζυγό του όταν τον είδε με άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, η Μαγκαλί Αραβένα, πρώην σύζυγος του Σάλβιο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα, κατήγγειλε πως τη χτύπησε ηθελημένα με το αυτοκίνητο και την παράτησε στον δρόμο, χωρίς να ενδιαφερθεί για το αν της έκανε ή όχι ζημιά.

Όσο για τον λόγο που έκανε κάτι τέτοιο; Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, η αντίδρασή του αυτή προήλθε επειδή τον είδε με άλλη γυναίκα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πάντως, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, αλλά το γεγονός ότι καταζητείται από την αστυνομία του Μπουένος Άιρες δεν είναι καλό γι’ αυτόν, την ίδια ώρα που στα social media κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον Σάλβιο να ξεφεύγει -με το αυτοκίνητό του- από την αστυνομία.