Μπορεί να αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το 2011, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξέχασε όσα έζησε σε αυτόν και πόσο δέθηκε με τους οπαδούς του. Και από τη στιγμή που αισθάνεται τέτοιος (σ.σ. οπαδός) κι αυτός, θα το δείξει και στην πράξη σε λίγες ώρες, αφού θα είναι στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας για να παρακολουθήσει από εκεί τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στους προημιτελικούς του Europa Conference League.

Ο Μουσλίμοβιτς αγωνίστηκε για μια τριετία στον ΠΑΟΚ αλλά αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του, όπως πολύ τους αγάπησε κι αυτός. Έτσι, με δεδομένο ότι το παιχνίδι με τους Γάλλους έχει ιστορική σημασία για τους Θεσσαλονικής, ο Βόσνιος αποφάσισε να ενισχύσει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά, με τη φωνή του, παρακολουθώντας την αναμέτρηση από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή. Η αδρεναλίνη είναι πολύ ψηλά και αυτό που θέλω είναι να δω τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 και πρόσθεσε.

«Δεν το κρύβω ότι είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Έζησα πολλές σημαντικές στιγμές και την αγαπώ. Είμαι πάντα πολύ χαρούμενος, όταν είμαι στη Θεσσαλονίκη, να βλέπω φίλους που έκανα από τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει πάρα πολλά. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και είναι πάντα ωραίο να είμαι εδώ».