Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Παναθηναϊκό, όπου όλα δείχνουν πως ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία του στον πράσινο πάγκο έπειτα από τη σεζόν 2020-21, όταν και είχε μείνει για το πρώτο μισό. Δεκτή έγινε από την ΚΑΕ η παραίτηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Οι πράσινοι ήταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Πρίφτη και όλα δείχνουν πως αυτή η αναζήτηση έλαβε τέλος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός είναι ο Βόβορας. Ο 45χρονος προπονητής είναι γνώριμο πρόσωπο στον Παναθηναϊκό αφού είχε δουλέψει εκεί στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ στο παρελθόν υπήρξε βοηθός και άλλων προπονητών της ομάδας.

Σε περίπτωση που, όπως όλα δείχνουν, επιβεβαιωθεί η επιστροφή του, ο Βόβορας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στο Λαύριο, από το οποίο είχε ηττηθεί στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των πράσινων το 2020-21.

Δεκτή η παραίτηση Αλβέρτη

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε δεκτή την παραίτηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σεβόμενη το προσωπικό θέμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν θα μπορούσε παρά να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και να του ευχηθεί το ζήτημα αυτό να έχει ευτυχή κατάληξη. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον παντοτινό αρχηγό του».