Όλα στραβά πήγαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, καθώς εκτός από την ήττα της ομάδας του με 1-0, έχει να διαχειριστεί ακόμη ένα θέμα, καθώς η κάμερα τον έπιασε να σπάει το κινητό ενός φίλου τον γηπεδούχων.

Η κατάσταση ξέφυγε με τη μητέρα του νεαρού να ξεσπά κατά του CR7, καθώς μελάνιασε το χέρι του γιου της, που είναι αυτιστικός και πάσχει από δυσπραξία.

«Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισαν να φεύγουν. Ήμασταν ακριβώς δίπλα στη φυσούνα όπου και περνούσαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια. Ο γιος μου τους βιντεοσκόπησε όλους με το κινητό του. Εστίασε στον Ρονάλντο επειδή ο Πορτογάλος είχε κατεβάσει την κάλτσα του και το πόδι του αιμορραγούσε. Κατέβασε το τηλέφωνό του προς το πόδι του για να δει τι ήταν και δεν μίλησε καν. Τότε ο Ρονάλντο πέρασε δίπλα του και με τρομερό χτύπημα έσπασε το τηλέφωνο από το χέρι του γιου μου και συνέχισε να περπατά.

Έκλαιγα, ταράχτηκα, ο Τζέικομπ ήταν σε απόλυτο σοκ, είναι αυτιστικός και έχει επίσης δυσπραξία, οπότε δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μέχρι να επιστρέψει τώρα στο σπίτι. Είναι πραγματικά στενοχωρημένος γι’ αυτό και τον αποτρέπει να πάει ξανά στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου που πήγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Τζέικ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη από τον φίλο της Έβερτον για τη συμπεριφορά του και τον κάλεσε στο «Όλντ Τράφορντ» για να επανορθώσει.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Ωστόσο, πάντα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό, υπομονή και να θέτουμε το παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που αγαπούν το όμορφο άθλημα. Θα ήθελα να απολογηθώ για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, να προσκαλέσω τον εν λόγω υποστηρικτή να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι στο ”Ολντ Τράφορντ” σε ένδειξη αλληλεγγύης και fair-play», έγραψε στο Instagram ο CR7.

Πάντως, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι διεξάγει έρευνα μετά από ένα περιστατικό στον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γκούντισον Παρκ που αφορά έναν παίκτη ο οποίος έβγαινε από το γήπεδο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.