Τεταμένο είναι το κλίμα στη Μασσαλία, όπου οι οπαδοί της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ από χθες το βράδυ είναι σε σύγκρουση. Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας επιτέθηκαν χθες στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά και σε ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Όπως φαίνεται από βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, οπαδοί της Μαρσέιγ, έφτασαν έξω από ξενοδοχείο, όπου διαμένουν φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και ένας εξ αυτών άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο.

Στα αγωνιστικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στη Μασσαλία, με μοναδικό απόντα τον Μιχαηλίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να πάει στα… σίγουρα και στην επιλογή του «σφικτού» 4-2-3-1 με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο «10», τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ στα άκρα και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης. Το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται για άλλη μία φορά απ’ τους Τσιγγάρα και Κούρτιτς, ενώ στα μετόπισθεν, ο Κρέσπο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα πάρει θέση δίπλα στον Ίνγκασον, με τους Λύρατζη, Βιεϊρίνια στα άκρα και τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στη Μασσαλία συνθέτουν οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ και Τσόλακ.